Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderzienderotterdam.nl


  Helderzienden uit Rotterdam geven spiritueel advies
Paswoord vergeten?
     
  Onze helderzienden in Rotterdam geven paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze helderzienden uit Rotterdam
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderzienderotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Fenya
  Ervaring met helderziende Fenya
  Fenya,
Bedankt voor de inzichten gisteren.
Je sloeg de nagel op de kop, de eerste voorspelling is al uitgekomen en het gesprek is super goed en vertrouwd verlopen, net wat u gezegd had.
Fenya draaid er geen doekjes rond, als je een eerlijk medium wil, moet je haar zeker bellen.
Ik bel u zeker terug.
Inge.





Ervaring van Inge met helderziende Fenya   Ervaring van Inge met helderziende Fenya   Ervaring van Inge geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Fenya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Madeleine
  Ervaring met helderziende Madeleine
  een heel lieve dame en een aanrader .

Liefs Marianne .




Ervaring van Marianne  met helderziende Madeleine   Ervaring van Marianne  met helderziende Madeleine   Ervaring van Marianne geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Madeleine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Sorry Carola ik viel weg.
Ik hoop zo dat de doorbraak er komt!.
En dat S en ik weer verder samen gaan.
Over zijn moeder had u heel goed gezien.
Ik voel ook dat dit nog niet klaar is.




Ervaring van Amaliafranken@hotmail.com met helderziende Carola   Ervaring van Amaliafranken@hotmail.com met helderziende Carola   Ervaring van Amaliafranken@hotmail.com geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Wat een super lieve dame is Lobke toch, en wat een topper in haar vak. Alles wat ze aanvoelde klopte. Een echte aanrader en duizend sterren waard. Bel haar en ervaar het, je zal versteld staan van haar kunnen. Lobke duizend maal dank voor je fijne gesprekken. Liefs Carine.




Ervaring van Carine met helderziende Lobke   Ervaring van Carine met helderziende Lobke   Ervaring van Carine geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Lieve Donna, vorig week gesproken na weer enkele maanden geleden en toen waren je voorspellingen reeds uitgekomen. en nu zelfs amper op een week tijd ! Hij is terug Donna en volledig terug . Ik ben je zo dankbaar voor al je voorspellingen waar je bonk steeds op zit !! De beste .




Ervaring van Anna met helderziende Donna   Ervaring van Anna met helderziende Donna   Ervaring van Anna geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mina
  Ervaring met helderziende Mina
  Mina is meer dan 5 sterren waard! echt een topper!! xx M




Ervaring van Meine met helderziende Mina   Ervaring van Meine met helderziende Mina   Ervaring van Meine geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Madeleine
  Ervaring met helderziende Madeleine
  Lieve Madeleine. Heel erg bedank voor de mooie consult en de duidelijke en fijne uitleg. Ben u heel erg dankbaar. Alles klopte.
xx Saar




Ervaring van Sara met helderziende Madeleine   Ervaring van Sara met helderziende Madeleine   Ervaring van Sara geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Madeleine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tjitske
  Ervaring met helderziende Tjitske
  Tjitske is echt een topper.. ik bel snel weer, hopen dat je voorspelling uitkomt. grtjes E




Ervaring van Enya met helderziende Tjitske   Ervaring van Enya met helderziende Tjitske   Ervaring van Enya geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Roos
  Ervaring met helderziende Roos
  Lieve Roos je bent altijd zo oprecht en lief tegen mij.. roos is echt een aanrader! grtjs B




Ervaring van Bram met helderziende Roos   Ervaring van Bram met helderziende Roos   Ervaring van Bram geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Valentine
  Ervaring met helderziende Valentine
  Valentine is duidelijk 1 van de beste! Ze helpt me altijd zo goed en fijn. Veel liefs bo




Ervaring van Bo met helderziende Valentine   Ervaring van Bo met helderziende Valentine   Ervaring van Bo geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annick
  Ervaring met helderziende Annick
  Annick, zoveel dank voor je warmte oprechtheid en luisterend oor, het geeft me allemaal terug een enorme levenskracht. Bedankt voor de consulten. xx M




Ervaring van Mary met helderziende Annick   Ervaring van Mary met helderziende Annick   Ervaring van Mary geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Ik snap volledig wat je me doorgeeft.Bedankt voor je hulp. ik neem opnieuw contact op.




Ervaring van Martina met helderziende Carola   Ervaring van Martina met helderziende Carola   Ervaring van Martina geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Heel fijn aangenaam gesprek. Ze zat er helemaal juist op, wist dingen die klopten. Dank voor je goede reading. Top.




Ervaring van Christella met helderziende MB Rhais   Ervaring van Christella met helderziende MB Rhais   Ervaring van Christella geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Laila
  Ervaring met helderziende Laila
  Lieve Laila, bedankt .
iemand die opzoek is naar antwoorden en de juiste richting in de toekomst, bij Laila zit je echt bij de juiste persoon. Ik heb nog nooit mij zo op mijn gemak gevoeld en niemand heeft mij zo kunnen lezen en beschrijven, helpen en sturen, en vooral kunnen lezen van binnen wat ik zelf niet wist. Met de juiste antwoorden en hulp wijst ze jou de weg. Het voelt echt als een moeder/zus/beste vriendin gevoel die jou echt begrijpt en helpt op de juiste weg. Knuffel.




Ervaring van KW met helderziende Laila   Ervaring van KW met helderziende Laila   Ervaring van KW geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romeo
  Ervaring met helderziende Romeo
  Lieve lieve Romeo.. in 1 woord wauw! Jij kan zo fijn en juist zaken beschrijven!! Een mooie gave heb je! Er zijn toch al wat voorspellingen uitgekomen hoor. K’bel je snel terug!




Ervaring van Anoniem met helderziende Romeo   Ervaring van Anoniem met helderziende Romeo   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Romeo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Lieve Donna, vorig week gesproken na weer enkele maanden geleden en toen waren je voorspellingen reeds uitgekomen en nu zelfs amper op een week tijd ! Hij is terug Donna en volledig terug !!! Ik ben je zo dankbaar voor al je voorspellingen waar je bonk steeds op zit !! De beste !




Ervaring van Anna met helderziende Donna   Ervaring van Anna met helderziende Donna   Ervaring van Anna geplaatst op 5 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Al voor de zoveelste keer weet zij een situatie zo raak aan te geven binnen een tijd die zij aangeeft. Wat een bijzonder mooie vrouw is Donna vol gave!




Ervaring van Nathalie met helderziende Donna   Ervaring van Nathalie met helderziende Donna   Ervaring van Nathalie geplaatst op 5 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Victor
  Ervaring met helderziende Victor
  Victor wat ben jij ongelofelijk goed in jou voorspellingen..
Ik heb je ongeveer een week geleden geraadpleegd over bepaalde zaken betreft een persoon.
Victor je vertelde dat alles goed zou komen
en dat er heel snel kontakt zou komen en dat we elkaar snel zouden zien. Nou Victor dat is ook gebeurd Ik raad een ieder Victor aan een hele accurate medium in zijn voorspelligen Geen bla bla om je lang aan de lijn te houden
Dankjewel Victor kei
Anoniempje




Ervaring van Anoniem met helderziende Victor   Ervaring van Anoniem met helderziende Victor   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Victor  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marieke
  Ervaring met helderziende Marieke
  Lieve marieke telkens ben ik verbaasd als ik jou opbel ik kan mijn zorgen kwijt bij u jij bent mijn steun en vertrouwenpersoon, en voel me opgelucht het ene je zei was waar, ik had het niet verwacht, maar mijn geduld was inderdaad beloond ik heb nu weer contact met x en het verloopt rustig zonder discusies en kan er weer opgebouwd worden je bent heel erg bedankt ik bel je zeker en vast terug liefs fatima.




Ervaring van Fatima met helderziende Marieke   Ervaring van Fatima met helderziende Marieke   Ervaring van Fatima geplaatst op 5 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Lieve Anouk, het was confronterend hoe je me naar mezelf liet kijken in mijn relatie. Ik heb je raad opgevolgd en dat werpt zijn vruchten meer dan af. Bedankt voor je eeuwige geduld en het durven de waarheid te zeggen op een begripvolle manier. Dankjewel 1000 sterren.




Ervaring van Anoniem  met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem  met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Isha wat bent u een lief mens. Heel blij dat ik u gebeld heb. Alles wat u over hem doorkreeg klopte helemaal.
En dat er contact zou komen, wat uitkwam.
Hartelijk dank.
Tot bels weer...




Ervaring van Sonja met helderziende Isha   Ervaring van Sonja met helderziende Isha   Ervaring van Sonja geplaatst op 5 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  beste Yuorah, jij haalt zoveel bij me naar boven.
Bedankt voor je fijne gesprek. Bedankt.




Ervaring van Paul met helderziende Yuorah   Ervaring van Paul met helderziende Yuorah   Ervaring van Paul geplaatst op 5 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Minoe Astrid
  Ervaring met helderziende Minoe Astrid
  Minoe Astrid is mijn steun.
Je bent fantastisch. Veel van wat ik diep van binnen wist heb je bevestigd, evenals mijn diepste wensen.
Ik krijg energie van de gesprekken die ik met je heb.
In een woord je bent geweldig.
Je hoort me absoluut snel weer. Dank dank dank.
Heel veel liefs XXX.




Ervaring van Patty met helderziende Minoe Astrid   Ervaring van Patty met helderziende Minoe Astrid   Ervaring van Patty geplaatst op 5 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Lieve Zoya, Dank u wel voor het mooie consult. U wist heel veel te vertellen, ook dingen die ik niet wist. Top.




Ervaring van Ed met helderziende Zoya   Ervaring van Ed met helderziende Zoya   Ervaring van Ed geplaatst op 5 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karlien
  Ervaring met helderziende Karlien
  lieve Karlien, je bent echt heel goed, sinds ik jou ken en bel, is het leven minder moeilijk. Heel veel lieve groetjes van Sky tot spoedig. Je ben een toppertje.




Ervaring van Sky met helderziende Karlien   Ervaring van Sky met helderziende Karlien   Ervaring van Sky geplaatst op 5 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Madeleine
  Ervaring met helderziende Madeleine
  Je bent heel lief en zuiver, rekt geen tijd en je bent zeker niet opdringerig.
Ik ga D nog niet uit m'n hart duwen voordat m'n grens voorbij is.
Hartelijk dank en warme knuffels en zeker tot wederhoren.




Ervaring van Annick met helderziende Madeleine   Ervaring van Annick met helderziende Madeleine   Ervaring van Annick geplaatst op 4 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Madeleine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marry
  Ervaring met helderziende Marry
  Marry is kort maar krachtig. Wat ze heeft verteld is uitgekomen, zowel qua werk als qua liefde.




Ervaring van Viev met helderziende Marry   Ervaring van Viev met helderziende Marry   Ervaring van Viev geplaatst op 4 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marry  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Lieve Alena,

Ik spreek je de laatste tijd heel vaak, net ook weer en je hebt altijd gelijk!
Heel erg bedankt voor je geduld en je bent super leuk om mee te praten ook! Dankjewel!




Ervaring van D met helderziende Alena   Ervaring van D met helderziende Alena   Ervaring van D geplaatst op 4 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rashieda
  Ervaring met helderziende Rashieda
  Wat een mooi lief mens bent u, Rashieda. Heb veel aan ons gesprek gehad, ik gaat met rust de toekomst tegemoet.




Ervaring van Girly met helderziende Rashieda   Ervaring van Girly met helderziende Rashieda   Ervaring van Girly geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Heel aardig en to the point. Geeft goed advies en ze is doortastend. Heb weer vertrouwen en rust gekregen, dank. Lola U bent nauwelijks te pakken te krijgen maar vandaag lukte me dit wel. Blij jouw rake spreuken en eigen gezegdes weer te horen, ik put er zoveel moed uit. Nooit veranderen lieve dame.




Ervaring van Fien met helderziende Lola   Ervaring van Fien met helderziende Lola   Ervaring van Fien geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Samantha
  Ervaring met helderziende Samantha
 
Lieve Samantha.
Grote knuffel van mij. ik wou je nog bedanken voor het verhelderende gesprek.




Ervaring van G met helderziende Samantha   Ervaring van G met helderziende Samantha   Ervaring van G geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Samantha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Malie
  Ervaring met helderziende Malie
  Beste Malie, u had het bij het rechte eind. Bedankt ook voor het luisterend oor. Alles uitgekomen zoals je vaak tot in detail omschreef ook al kon ik er niets van geloven. Heeft effe geduurd, tijd is moeilijk zo zie maar. Je bent steengoed. Ik voel eindelijk weer geluk. Bedankt anne.




Ervaring van Anne met helderziende Malie   Ervaring van Anne met helderziende Malie   Ervaring van Anne geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Lieve Marie bedankt Voor je heldere uitleg. Helaas waren mijn kredietjes op. Maar je was helder en duidelijk. Bedankt Voor de tips. Vielen dank Lis. Heel lieve dame. Echt een aanrader.




Ervaring van Lis met helderziende Marie   Ervaring van Lis met helderziende Marie   Ervaring van Lis geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Lieve Lobke,

Het is gelukkig weer allemaal uitgekomen wat je zag.
Dank ook voor al je steun.






Ervaring van Anoniem met helderziende Lobke   Ervaring van Anoniem met helderziende Lobke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Aurora
  Ervaring met helderziende Aurora
  Op heel korte tijd kon je me een heel rijk antwoord geven op mijn relatievraag.
Hier kan ik echt mee verder, dankjewel.





Ervaring van Gerda met helderziende Aurora   Ervaring van Gerda met helderziende Aurora   Ervaring van Gerda geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderzienderotterdam.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderzienderotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderzienderotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderzienderotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden